___________________________________Ditt utseende är i första ögonblicket ditt presentationsbrev, det är vad andra uppfattar av dig. Det är en visuell och andlig projektion som meddelar till omgivningen.

Vi är så glada att kunna påverka ditt utseende med enkla men effektiva behandlingar och vi ska göra allt vi kan för att göra dig nöjd! 

Små detaljer gör stor skillnad. _____________________________________

BROW LIFT LAMINATION  595 :-  exkl. färgning av ögonbryn

Det bästa alternativet för ett vackert utseende med stiliga och friska ögonbryn.

Brow Lift Lamination möjliggör en behandling som tar fram den naturliga skönheten och formen på ögonbrynet. Denna behandling ger volym, formar vackert och skapar en lyfteffekt för ögonbrynen.

Hårstråna behandlas med en cocktail av vitaminer, mineraler, aminosyror, silkesprotein och keratin som ger en skyddande och inneslutande hinna.

Behandlingen kan optimeras med daglig behandling av Keratin Serum.

Ca. 60 min

ANSIKTSBEHANDLING  (EKOLOGISK)  690 :-

En komplett ansiktsbehandling med levande probiotika som ger din hud en nystart och ett fantastiskt glow. I behandlingen ingår:

- Probiotisk oljerengöring

- Detoxmask med peeling

- Fuktgivande mask med aha-fruktsyra

- Avslappnande och vitaliserande ansiktsmassage med utvald olja för din hudtyp

- Återfuktande anti-pollution creme

- Bryn- och fransserum

Ca. 60 Min

MINI ANSIKTSBEHANDLING  QUICK FIX  350 :-

Perfekt för dig som är nyfiken på en ekologisk ansiktsbehandling, eller vill ha en Quick fix inför någon festlighet.  I behandlingen ingår:

- Probiotisk oljerengöring - Renande och återfuktande ansiktsmask med aha-syra - Lättare ansiktsmassage - Återfuktande anti-pollution creme

Ca. 30 Min

FRESH & ACTIV TREATMENT FOR HIM 495 :-

• Rengöring med probiotisk cleanser och djupverkande detox mask.

• Exfoliering av döda hudceller med fruktsyra och peeling.

• Porrengöring.

• Cirkulationshöjande ansiktsmassage.

• Återfuktande och närande olja med doft av patchouli och frankincense.

• Anti-pollution cream som ger fukt och skydd

BROW HENNA 595 :-

Är du trött på att måla brynen varje dag, men vill inte tatuera dom? Då är Brow Henna den perfekta behandlingen för dig!

Vad är Brow Henna?
Den ger optimal färgning av ögonbryn och hud med en lätt tatuerings effekt. Ett flertal olika färger med naturliga nyanser ger en perfekt färgton till hudtoner och hårfärger.
Tack vare naturliga ämnen, bryr sig Brow Henna om skadade och svaga hår, hennan stärker dem med varje procedur och återställer ögonbrynens naturliga form.
Hållbarheten är såklart individuell men upp till ca 2 veckor på huden och upp till 6 veckor på stråna

Så här gör jag: Tvättar och skrubbar dina ögonbryn och huden noga. Sedan målar jag en mall för dina ögonbryn direkt på huden för att ändra form eller för att rätta till dina egna ögonbryns form.  Jag väljer ut den färgen som passar just dig efter din hudton och dina önskemål. Du får välja om du vill ha en skarp och jämn ton i hela brynet eller en ombre effekt. När färgningen är klar så tvättas den bort, brynen kammas och plockas om det behövs. Klart!

GELLACK 495 :-

En permanent lackning för naturliga naglar!

Gellack appliceras för att skydda och förstärka naglarna. Naglarna blir starkare och lacket sitter kvar utan att flagna i minst 2-3 veckor. Du lämnar vår salong med lacket helt torrt eftersom gellacket ”härdas” med uv-ljus. Välj din favoritfärg!

Obs! Dina naturliga naglar förbereds försiktigt innan applicering så att de inte skadas.

Ca. 40 min.

KLASSISK MANIKYR     365 :-     

Du får naturligt vackra naglar! En vanlig manikyr består av nagelfilning, formande av naglarna och målande av naglarna med färg.

Så här gör vi: Nagellack avlägsnas, nagelbanden oljas in och mjukas upp (ingen klippning) naglarna filas. Slutligen lackas  naglarna i önskad färg samt en skyddande klarlack.

Ca. 30 min

LYXIG MANIKYR (inkl. paraffinbad)   595 :- 

Du får vackra naglar och underbara mjuka och lena händer!  Nagellack avlägsnas, naglarna filas till önskad form, nagelbanden oljas in och mjukas upp.  Händerna peelas för att ta bort döda hudceller, därefter sänks händerna ner i ett varmt paraffinbad för att öka penetrationen av verksamma ämnen, händerna blir underbart mjuka och lena. Slutligen lackas naglarna i önskad färg samt en skyddande klarlack. 

Ca. 45 min

Obs! Vi utför inte det som kallas the “Russian”  “Equipment” or “E-File” manicure

LASH LIFT   680 :-  inkl. keratinbehandling  

Detta alternativet passar dig som vill få ett litet lyft, men som inte känner att du är redo att ta steget till en fransförlängning. Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten, detta skapar en mjuk fin böj på fransen utan att du behöver stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon. Till skillnad mot en fransförlängning kan du med ett lashlift sminka dig och använda oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra dina fina fransar. 

Ca. 45-60 min

Paketpris: Lash lift (inkl. keratin) och färgning av fransar  780 :-

                         Detta pris gäller f.o.m 1.a april 2020

NAGELFÖRLÄNGNING 895 :- Obs! Ingen elektrisk-fil används

Den naturliga nageln förlängs med en limmad plasttipp, därefter skulpteras nageln med gel och filas till önskad form och längd, avslutas med ett riktigt fräscht gellack. Slutresultatet blir ett naturligt utseende. För bäst långsiktigt resultat bör behandlingen ombalanseras med jämna mellanrum (ca. 3-4 veckor). Enklast är att boka ett återbesök direkt efter avslutad behandling. Ca. 90-120 min.

OMBALANCERING från 560 :-

Efter 3-4 veckor behöver naglarna fyllas i. Då filas gammalt material bort och eventuella släpp. Nagelytan skulpteras/behandlas med gel så att naglarna blir som nya igen. Obs. Ytterligare kostnader kan tillkomma om t.ex en nagel måste byggas upp på nytt (se kostnader för lagning av naglar, glitter ellerstenar m.m)  Ca. 50-75 min

LAGNING/FÖRLÄNGNING  AV 1 NAGEL 100 :- Om du har brutit eller skadat en nagel, eller om du har en nagel som inte vill växa som de övriga naglarna.

Notera att behandlingar utförs med hygien i fokus. Vi använder nya engångsfilar till varje kund. Övriga vertyg desinficeras.

NAGELFÖRSTÄRKNING 495 :-

Om dina naglar växer fort men du tycker att de är för mjuka eller har problem med att de ”skivar” sig. Din naturliga nagel skulpteras med ett tunt lager gel, vilket gör den starkare och nagellack fäster mycket bättre. Resultatet blir starka vackra naglar med ett naturligt utseende. Obs! Tar du en nagelförstärkning i samband med gellack betala endast 645 Kr

Ca. 40 min.

BORTTAGNING AV MATERIAL  300 :- (endast för Ideal Nail Bar kunder)

När du vill ta bort konstmaterialet på dina naglar rekommenderar vi att du kommer till salongen. Vi tar skonsamt bort materialet och gör en lätt behandling så att dina naglar inte skadas.  Obs! Vi erbjuder inte borttaggning av material applicerat på annan salong. 

DEKORATION från 15:- Vill du ha det lilla extra? Vi kan även handmåla naglar eller dekorera med stenar/glitter  m.m 

PARAFFINBAD 325 :-

Paraffinbad passar alla som har torra händer/fötter samt alla som har någon form av ledbesvär eller värk i sina händer eller fötter.

Efter peeling får man ”doppa” ner händerna eller fötterna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 4-6-ggr.

Sedan täcks händerna/fötterna av plastpåsar och därefter stoppas de in i uppvärmda frottevantar/tossar.

Under 10 minuter får värmen och paraffinbadet ”göra sitt jobb”, vilket är att mjukgöra huden samt påverka lederna och musklerna på djupet.

Paraffinet dras av och med det alla dödade celler. Behandlingen avslutas med en kort massage med en välgörande kräm.

Ca. 30 min

KLASSIK PEDIKYR 495 :-

Fotbad, desinficering, borttagning av nagellack, död hud (cuticle) och förhårdnader. Filning av naglarna till rätt form. Avslappnande massage och daglig vård för torra, svettiga eller varma och svullna fötter. Tånaglarna lackas med ofärgad baslack. (Ca. 40 min)

LYX PEDILKYR 695 :-

En klassik pedikyr med extra vård! Fötterna peelas, varefter vi utför en behandling med lavendelmask som aktiveras av värme men innan dess får du en avslappnande massage. Vi har produkter för torra, svettiga eller varma och svullna fötter. Slutligen lackas tånaglarna i önskad färg. Ca. 60 min

LYX-SPA PEDILKYR 795 :-

En klassik pedikyr med extra vård! Fötterna peelas, varefter vi utför en behandling med paraffinbad. Obs: Du kan byta paraffinbad mot gellack på tånaglar (meddela oss vid bokning) Vi har produkter för torra, svettiga eller varma och svullna fötter. Slutningen lackas tånaglarna i önskad färg. Ca. 70 min

GELLACK PÅ TÅNAGLAR 495 :-

Prova på gellack på tånaglar som håller uptill 6 veckor!  Skäm bort dig själv med detta erbjudande för endast 300 :- som tillägg när du bokar valfri pedikyr behandling.

Obs! Vi utför inte medicinsk fotvård.

SPRAYTAN  320:-

Det bästa med spraytan är att dem som inte kan eller vill ligga i solen/solarium kan få en naturligt brun färg utan risk för soleksem, rynkor, hudcancer och andra negativa konsekvenser av solens strålar.

Du får ett snabbare resultat och slipper bli bränd!

Ca. 25 min

Vi använder en ny spraytan tillverkad i Sverige som har en naturlig formel;  parabenfri, vegansk och inte testad på djur.

Dermatologiskt testad med kärlek och omsorg för hälsa, djur och miljön

OBS! Information "Innan och Efter" spraytanning får du skriftligt vid bokningen. 

VAXNING

Så skönt och praktiskt att slippa tänka på rakhyvlar och stubb. Genom vaxning blir huden mjuk och slät och risken för sår och inåtväxt hårstrå är minimal.

Halva ben 400 :-

Hela ben 600 :-

Bikinilinje 255 :-

Halva armar 350 :-

Hela armar 455 :-

Armhålor 255 :-

Överläpp 155 :-

Överläpp och haka 300 :-

Overläpp, haka och kinder 355:-

Bröst (inkl mage) 555 :-

Bröst (inkl mage) och Rygg 895 :-

Obs! Vi utför inte brasiliansk vaxning.

ÖGONBRYN:

vaxning/plockning 165 :-

Färgning 200 :-

FRANSAR

Färgning 200 :-

Lash lift  580 :-

Paketpris Lash lift inkl. keratin och fransfärgning 780 :-

Paketpris ögonbrynplockning samt ögonbryn* och fransfärgning  500 :-  *ej med henna