Ditt utseende är i första ögonblicket ditt presentationsbrev, det är vad andra uppfattar av dig. Det är en visuell och andlig projektion som meddelar till omgivningen.

Små detaljer gör stor skillnad! Vi är så glada att kunna påverka dina händers utseende och vi ska göra allt vi kan för att göra dig nöjd!


.

.

.

GELLACK 495 :-

En permanent lackning för naturliga naglar!

Gellack appliceras för att skydda och förstärka naglarna. Naglarna blir starkare och lacket sitter kvar utan att flagna i minst 2-3 veckor. Du lämnar vår salong med lacket helt torrt eftersom gellacket ”härdas” med uv-ljus. Välj din favoritfärg!

Obs! Dina naturliga naglar förbereds försiktigt innan applicering så att de inte skadas.

Ca. 40 min.

 

NAGELFÖRLÄNGNING Från 795 :-

Den naturliga nageln förlängs med en limmad plasttipp, därefter skulpteras nageln med gel och fil. Slutresultatet blir ett naturligt utseende. För bäst långsiktigt resultat bör behandlingen ombalanseras med jämna mellanrum (ca. 2-4 veckor). Enklast är att boka ett återbesök efter avslutad behandling.

Ca. 120 min.

OMBALANCERING från 555 :-

Efter 3-4 veckor behöver naglarna fyllas i. Då filas gammalt material bort och eventuella släpp. Nagelytan skulpteras/behandlas med gel så att naglarna blir som nya igen. Obs. Ytterligare kostnader kan tillkomma om t.ex en nagel måste byggas upp på nytt (se kostnader för lagning av naglar eller glitter, stenar m.m)

Ca. 60-80 min

LAGNING/FÖRLÄNGNING  AV 1 NAGEL 100 :-

Om du har brutit eller skadat en nagel, eller om du har en nagel som inte vill växa som de övriga naglarna.

NAGELFÖRSTÄRKNING 545 :-

Om dina naglar växer fort men du tycker att de är för mjuka eller har problem med att de ”skivar” sig. Din naturliga nagel skulpteras med ett tunt lager gel, vilket gör den starkare och nagellack fäster mycket bättre. Resultatet blir starka vackra naglar med ett naturligt utseende.

Obs! Tar du en nagelförstärkning i samband med gellack betala endast 645 Kr 

Ca. 45 min.

BORTTAGNING AV MATERIAL 295 :- (endast för Ideal Nail Bar kunder)

När du vill ta bort konstmaterialet på dina naglar rekommenderar vi att du kommer till salongen. Vi tar skonsamt bort materialet och gör en lätt behandling så att dina naglar inte skadas.

Obs! Vi erbjuder inte borttaggning av material applicerat på annan salong. 

Ca. 35 min

DEKORATION från 15:-

Vill du ha det lilla extra? Vi kan även handmåla naglar eller dekorera med stenar/glitter  m.m från 15 kr/nagel.

.

.

.PARAFFINBAD 300 :-

 

Paraffinbad passar alla som har torra händer/fötter samt alla som har någon form av ledbesvär eller värk i sina händer eller fötter.

I en behandling får man ”doppa” ner händerna el. fötterna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 5-6-ggr. Sen täcks händerna/fötterna av plastpåsar och därefter stoppas de in i uppvärmda frottevantar/tossar. Under 10 minuter får värmen och paraffinbadet ”göra sitt jobb”, vilket är att mjukgöra huden samt påverka lederna och musklerna på djupet.

Paraffinet dras av och med det alla dödade celler. Behandlingen avslutas med en kort massage med en välgörande kräm.

Ca. 30 min

 

KLASSISK MANIKYR     355 :-     

Du får naturligt vackra naglar.

Nagellack avlägsnas, händerna rengörs, naglarna filas till önskad form, nagelbanden oljas in och mjukas upp, händerna blötläggs, rengörs och masseras. Slutligen lackas naglarna i önskad färg samt en skyddande klarlack.

Ca. 30 min

LYXIG MANIKYR   455 :-

Du får vackra naglar och underbara mjuka och lena händer.

Nagellack avlägsnas, händerna rengörs, nagelbanden mjukas upp och fixas till, naglarna filas till önskad form, nagelbanden oljas in.

Händerna peelas för att ta bort döda hudceller, därefter sänks händerna ner i ett varmt paraffinbad för att öka penetrationen av verksamma ämnen, händerna blir underbart mjuka och lena. Slutligen lackas naglarna i önskad färg samt en skyddande klarlack.

Ca. 40 min

 

Obs! Vi utför inte det som kallas the “Russian”  “Equipment” or “E-File” manicure

 

 

KLASSIK PEDIKYR 495 :-

Fotbad, desinficering, borttagning av nagellack, död hud (cuticle) och förhårdnader. Filning av naglarna till rätt form. Avslappnande massage och daglig vård för torra, svettiga eller varma och svullna fötter. Tånaglarna lackas med ofärgad baslack. (Ca. 50 min)

LYX-SPA PEDILKYR 695 :-

En klassik pedikyr med extra vård. Till ex. Fötterna peelas, varefter vi utför en behandling med fotkräm (mask) som aktiveras av en avslappnande massage och värme. Vi har produkter för torra, svettiga eller varma och svullna fötter. Slutligen lackas tånaglarna i önskad färg. Dessutom ingår ett fot-badskit som du kan ta med hem.

Ca. 60-70 min

GELLACK PÅ TÅNAGLAR 595 :-

Prova på gellack på tånaglar som håller uptill 6 veckor! 

Skäm bort dig själv med detta erbjudande för endast 350:- som tillägg när du bokar en pedikyr behandling.

 

Obs! Vi utför inte medicinsk fotvård.

.

.

SPRAYTAN  från  275:-

Det bästa med spraytan är att dem som inte kan eller vill ligga i solen/solarium kan få en naturligt brun färg utan risk för soleksem, rynkor, hudcancer och andra negativa konsekvenser av solens strålar.

Du får ett snabbare resultat och slipper bli bränd!

Ca. 25 min

LaTanning är en Eco-Certifierad Spraytan vätska som innehåller: Aloevera, Vitt & grönt Te-extrakt samt olika vitaminer som B3, B5 & B6. Den är även alkohol & parabenfri vilket är jättebra just för att alkohol har en uttorkningseffekt och parabener som misstänks ha koppling till bröstcancer samt att vara allergiframkallande.

OBS! Information "Innan och Efter" spraytanning får du skriftligt vid bokningen. 

.

LASH LIFT (Permanent ögonfransuppbojning)   495 :-

Detta alternativet passar dig som vill få ett litet lyft, men som inte känner att du är redo att ta steget till en fransförlängning. Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten, detta skapar en mjuk fin böj på fransen utan att du behöver stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon. Till skillnad mot en fransförlängning kan du med ett lashlift sminka dig och använda oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra dina fina fransar. 

Ca. 45 min

OBS! Vi utför även brynplockning/vaxning samt bryn och fransfärgning

VAXNING från 150 :-

Så skönt och praktiskt att slippa tänka på rakhyvlar och stubb. Genom vaxning blir huden mjuk och slät och risken för sår och inåtväxt hårstrå är minimal.

Obs! Vi utför inte brasiliansk vaxning.