^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Beauty handlar om något helt annat än att försöka se så bra ut som möjligt inför andra.

Beauty är ett sätt att ta hand om sig själv, både på insidan och utsidan.

Beauty är något som får oss att må bra, även i jobbiga tider! 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

ANSIKTSBEHANDLING  (EKOLOGISK)  700 :-

En komplett ansiktsbehandling med levande probiotika som ger din hud en nystart och ett fantastiskt glow. I behandlingen ingår:

- Probiotisk oljerengöring

- Detoxmask med peeling

- Fuktgivande mask med aha-fruktsyra

- Avslappnande och vitaliserande ansiktsmassage med utvald olja för din hudtyp

- Återfuktande anti-pollution creme

- Bryn- och fransserum

Ca. 60 Min

^^

^^

MINI ANSIKTSBEHANDLING  QUICK FIX  

Boosta din hud med en intensiv expressbehandling som ger dig chansen att uppleva Marina Miracles unika produkter.

I behandlingen ingår:

- Probiotisk oljerengöring

- Renande och återfuktande ansiktsmask med aha-syra

- Lättare ansiktsmassage

- Återfuktande anti-pollution creme

Ca. 30 Min

FRESH & ACTIV TREATMENT FOR HIM 500 :-

• Rengöring med probiotisk cleanser och djupverkande detox mask.

• Exfoliering av döda hudceller med fruktsyra och peeling.  Porrengöring

• Cirkulationshöjande ansiktsmassage med återfuktande och närande olja med doft av patchouli och frankincense.

• Anti-pollution cream som ger fukt och skydd

GELLACK 

En permanent lackning för naturliga naglar!

Gellack appliceras för att skydda och förstärka naglarna. Naglarna blir starkare och lacket sitter kvar utan att flagna i minst 2-3 veckor. Du lämnar vår salong med lacket helt torrt eftersom gellacket ”härdas” med uv-ljus. Välj din favoritfärg!

Obs! Dina naturliga naglar förbereds försiktigt innan applicering så att de inte skadas.

NAGELFÖRSTÄRKNING 

Om dina naglar växer fort men du tycker att de är för mjuka eller har problem med att de ”skivar” sig. Din naturliga nagel skulpteras med ett tunt lager gel, vilket gör den starkare och nagellack fäster mycket bättre. Resultatet blir starka vackra naglar med ett naturligt utseende. 

Tar du en nagelförstärkning i samband med gellack betala endast 680 Kr

Kombinera denna behandling med en Kombimanikyr för det perfekta resultatet! Se paketpriser vid bokningen.

Obs!(Ytterligare kostnader kan tillkomma om t.ex en nagel måste byggas upp med tipp/mall, eller om du vill ha glitter, stenar, chrome naglar m.m som inte ingår i grundbehandling)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

KOMBIMANIKYR

Kombimanikyr ger dina naglar ett vackert välskött utseende.
I denna behandling avlägsnas nagelbandet med hjälp av en elektrisk-fil på ett hygieniskt och säkert sätt. Under denna proceduren används olika typer av bits för att uppnå en jämn kant.
Behandlingen avslutas med vårdande nagelolja.


Denna behandling rekommenderas starkt i samband med en nagelförstärkning/gellack.

BORTTAGNING AV MATERIAL  (endast för Ideal Nail Bar kunder)

När du vill ta bort konstmaterialet på dina naglar rekommenderar vi att du kommer till salongen.

Vi tar skonsamt bort materialet och gör en lätt behandling så att dina naglar inte skadas. 

Obs! Vi erbjuder inte borttaggning av material applicerat på annan salong. 

Notera att behandlingar utförs med hygien i fokus. Vi använder nya engångsfilar till varje kund. Övriga vertyg desinficeras.

NAGELFÖRLÄNGNING Obs! Ingen elektrisk-fil används på naglabädd/nagelplatta (med syfte att bevara den naturliga nageln)

Den naturliga nageln förlängs med en limmad plasttipp eller mall, därefter skulpteras nageln med gel och filas till önskad form och längd, avslutas med ett riktigt fräscht gellack. Slutresultatet blir ett naturligt utseende. För bäst långsiktigt resultat bör behandlingen ombalanseras med jämna mellanrum (ca. 3-4 veckor). Enklast är att boka ett återbesök direkt efter avslutad behandling. Ca. 90-120 min.

ÅTERBESÖK (se priser på bokadirekt)

Efter 3-4 veckor behöver naglarna fyllas i. Då filas gammalt material bort och eventuella släpp. Nagelytan skulpteras/behandlas med gel så att naglarna blir som nya igen. Obs. Ytterligare kostnader kan tillkomma om t.ex en nagel måste byggas upp på nytt (se kostnader för lagning av naglar, glitter ellerstenar m.m)  Ca. 50-75 min

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

PARAFFINBAD

Paraffinbad passar alla som har torra händer/fötter samt alla som har någon form av ledbesvär eller värk i sina händer eller fötter.

Efter peeling får man ”doppa” ner händerna eller fötterna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 4-6-ggr.  Sedan täcks händerna/fötterna av plastpåsar och därefter stoppas de in i uppvärmda frottevantar/tossar. Under 10 minuter får värmen och paraffinbadet ”göra sitt jobb”, vilket är att mjukgöra huden samt påverka lederna och musklerna på djupet. Paraffinet dras av och med det alla dödade celler. Behandlingen avslutas med en kort massage med en välgörande kräm.

Paraffinbad rekomenderas ej om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

 Notera att vi utför inte medicinsk fotvård.

KLASSIK PEDIKYR 565 :-

Fotbad, desinficering, borttagning av nagellack, och förhårdnader. Fötterna peelas och naglarna filas till rätt form. Avslappnande massage och daglig vård för torra, svettiga eller varma och svullna fötter.

PEDIKYR inkl. GELLACK på tånaglar 800 :- Rekommenderas starkt!

En klassisk pedikyr med gellack.  Mycket fina tånaglar som håller bra länge. En perfekt behandling till bröllop, semester, sommar eller till vardagslyx!  

Observera! Vill du ha extra lyx och uppgradera din pedikyr med både paraffinbad och gellack på tånaglarna? då erbjuder vi hela paketet för endast 1000 kr! 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

SPRAYTAN

Till skillnad från solariets farliga UV-strålar, är Spraytan-vätskan framtagen ur naturliga ingredienser. Den aktiva ingrediensen DHA är ett färglöst socker som reagerar med keratinet i hudens yttersta lager och skapar där ett brunt pigment. Det är helt riskfritt och du slipper rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer. Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium och du blir läckert gyllenbrun, även om du har svårt för att bli brun när du solar i vanliga fall.

Vi använder en ny spraytan tillverkad i Sverige som har en naturlig formel;  parabenfri, vegansk och inte testad på djur. Dermatologiskt testad med kärlek och omsorg för hälsa, djur och miljön

OBS! Information "Innan och Efter" spraytanning får du skriftligt vid bokningen. 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

BROW LIFT LAMINATION  

Det bästa alternativet för ett vackert utseende med stiliga och friska ögonbryn.

Brow Lift Lamination möjliggör en behandling som tar fram den naturliga skönheten och formen på ögonbrynet. Denna behandling ger volym, formar vackert och skapar en lyfteffekt för ögonbrynen.

Hårstråna behandlas med en cocktail av vitaminer, mineraler, aminosyror, silkesprotein och keratin som ger en skyddande och inneslutande hinna.

Behandlingen kan optimeras med daglig behandling av Keratin Serum.

LASH LIFT  inkl. färgning av fransar och keratinbehandling  

Detta alternativet passar dig som vill få ett litet lyft, men som inte känner att du är redo att ta steget till en fransförlängning. Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten, detta skapar en mjuk fin böj på fransen utan att du behöver stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon. Till skillnad mot en fransförlängning kan du med ett lashlift sminka dig och använda oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra dina fina fransar. 

Missa inte paketerbjudande: Lashlift & Brow lift 1375 :- färgning och keratinbehandling på fransar och bryn ingår!

BROW HENNA inkl. Formning av bryn 

Brow Henna ger optimal färgning av ögonbryn och hud med en lätt tatuerings effekt. Vi använder Ellebana.
Hållbarheten är såklart individuell men upp till ca 2 veckor på huden och upp till 6 veckor på stråna.

Så här gör jag: Tvättar och skrubbar dina ögonbryn och huden noga. Sedan målar jag en mall för dina ögonbryn direkt på huden för att rätta till dina egna ögonbryns form.  Vi väljer ut den färgen som passar just dig efter din hudton och dina önskemål. När färgningen är klar så tvättas den bort, brynen kammas och plockas om det behövs. Klart!