Ögonbryn, eyeliner & läppar.

Permanent makeup är perfekt för dig som inte har tid, energi eller expertis att applicera kosmetika varje dag. 


Har du ojämn läppkant eller dåligt med färg på läpparna och konturerna? Vill du ha markerade ögon med en naturlig eller mer markerad eyeliner? Har du tänkt förbättra formen på dina ögonbryn eller behöver du flera hårstrån? Då kan permanent makeup vara en behandling för dig. 

Det förenklar vardagen, från morgon till kväll vare sig du är på brådska till arbetet, följer barnen till skolan eller är aktiv i någon sport, dina ögonbryn, eyeliner och läppar kommer inte att mista nyansen eller smetas ut under dagen, vilket ger dig ökad frihet för annat i vardagen.


Vi spenderar mycket tid, arbete och pengar i att försöka skapa den rätta formen och nyansen på våra ögonbryn, ögon och läppar. Tycker du att det är bort kastat med pengar och tid som du spenderar varje morgon och kväll för att fräscha upp ansiktet? Tänk att vakna varje morgon med perfekta ögonbryn och en öppnare blick. Det kan bli möjligt med hjälp av en kosmetisk tatuering. Ideal Nail bar erbjuder  en omfattande och unik variation av kosmetisk pigmentering. Val av teknik beror på vilket resultat du vill ha. Boka gratis konsultation om du vill veta mer!


OBS! Alla våra pigment är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.
Vi utför professionella behandlingar med kvalitetsprodukter i en ren miljö.

Ögonbryn kan utföras med olika tekniker anpassade efter önskemål samt kundens hud

PUDERBRYN

Passar alla och är vår just nu populäraste behandling!
Den utförs med maskin där man skuggar in färgen med hjälp av maskin.
Metoden håller bra och är skonsam mot huden.
Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. (obs! maila bilder iförväg för bedömning)
Hållbarheten är upp till 3 år, med påfyllning ca 1-2 år efter.

3D MICROBLADING

Här jobbar man med ett manuellt verktyg där tunna streck ristas i huden. Färgen väljs utefter de egna brynhåren. Vill du uppnå en mörkare färg bör du boka med färgning av egna strån innan behandlingen. Hållbarheten är upp till 3 år, men påfyllning sker ca 1-2 år efter.

OBSERVERA! Vid 3D ögonbryn bör du inte ha oljig hy, stora porer, ytliga blodkärl, känslig hy eller ålder 65+. Strecken kan då bli suddiga och försvinna för fort.