Ögonbryn vaxning eller/och plockning.
Ingår färg.

BOKA HÄR.

BROW LIFT LAMINATION  

Det bästa alternativet för ett vackert utseende med stiliga och friska ögonbryn.

Brow Lift Lamination möjliggör en behandling som tar fram den naturliga skönheten och formen på ögonbrynet. Denna behandling ger volym, formar vackert och skapar en lyfteffekt för ögonbrynen.

Hårstråna behandlas med en cocktail av vitaminer, mineraler, aminosyror, silkesprotein och keratin som ger en skyddande och inneslutande hinna.

Färgning ingår.

BOKA HÄR.

BROW HENNA inkl. Formning av bryn 

Brow Henna ger optimal färgning av ögonbryn och hud med en lätt tatuerings effekt. Jag använder Ellebana.
Hållbarheten är såklart individuell men upp till ca 2 veckor på huden och upp till 6 veckor på stråna.

Så här gör jag: Formar ögonbryn, vaxar/plockar. Tvättar och skrubbar dina ögonbryn och huden noga. Sedan målar jag en mall för dina ögonbryn direkt på huden för att rätta till dina egna ögonbryns form om det behövs. Vi väljer ut den färgen som passar just dig efter din hudton och dina önskemål. När färgningen är klar så tvättas den bort, brynen kammas. Klart!

BOKA HÄR

LASH LIFT  (färgning av fransar och keratinbehandling ingår)

Detta alternativet passar dig som vill få ett lyft, men som inte känner att du är redo att ta steget till en fransförlängning. Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten, detta skapar en mjuk fin böj på fransen utan att du behöver stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon. Till skillnad mot en fransförlängning kan du med ett lashlift sminka dig och använda oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra dina fina fransar. 

Missa inte paketerbjudande: Lashlift & Brow lift 

BOKA HÄR