VAXNING: Effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod.


Man får ett mjukt och lent resultat som varar mellan 2-4 veckor beroende på vad man har för hårväxt. Håren förfinas för varje vaxning och blir mjukare och glesare och du slipper kliande stubb och skärsår efter rakhyvel.

Till intimområden, armhålor och i ansiktet används ett varmvax även kallat finevax som är speciellt framtaget för de mer känsliga områdena på huden. Innehåller olja vilket gör att den inte fäster så mkt i själva huden utan bara runt hårstråna, vilket leder till en mindre irriterad hud. Till övriga områden så som ben, armar, rygg, mage osv används remsvax / rollervax. Det innebär att vaxet rollas på huden och dras sedan av med en remsa. Ett snabbt och effektivt sätt att bli hårfri!

Hur lågt måste håret vara?
Ditt hår behöver vara minst 4 mm långt för att allt ska följa med. Alla dina hår växer i 2 olika växtfaser och har man rakat under en längre period så kan det vara så att det krävs 2 vax tillfällen innan man är i fas och man få ett helt baby lent resultat.

Hur länge är man hårfri?
Detta är ganska individuellt beroende på hur snabbt ditt hår växer och vilket område du vaxat men man brukar garanterat vara hårfri i 2-3 veckor.

Gör det ont?
Vaxning känns olika för alla men man kan räkna med att första gången är den värsta, men fortsätter man så blir det mindre smärtsamt för varje gång. 

Pris och Tid Olika beroende på område. Se Prislista och paketpris vid bokning. KLICKA HÄR