SPRAYTAN 

Till skillnad från solariets farliga UV-strålar, är Spraytan-vätskan framtagen ur naturliga ingredienser. Den aktiva ingrediensen DHA är ett färglöst socker som reagerar med keratinet i hudens yttersta lager och skapar där ett brunt pigment. Det är helt riskfritt och du slipper rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer. Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium och du blir läckert gyllenbrun, även om du har svårt för att bli brun när du solar i vanliga fall.

Vi använder en ny spraytan tillverkad i Sverige som har en naturlig formel;  parabenfri, vegansk och inte testad på djur. Dermatologiskt testad med kärlek och omsorg för hälsa, djur och miljön

OBS! Information "Innan och Efter" spraytanning hittar du vid bokningen under fliken ~MER INFO~

BOKA HÄR

TIPS & FÖRBEREDELSER

För att få en jämn och snygg färg som håller länge, så är förberedelserna A och O. För bästa resultat, kom med en fräsch och skrubbad hud – så fäster bronzingen mycket bättre.

Tänk på att undvika användning av tvål och oljebaserade produkter ett dygn innan din bronzing. Dessa produkter kan lägga sig som en barriär mot huden, som stoppar brun utan sol-produkten från att aktiveras. Använd inte heller fuktgivare, parfym, deodorant eller smink samma dag som du utför behandlingen, då resultatet kan bli ojämnt.

På salongen erbjuder jag alla mina kunder fotskydd, engångstrosa samt en barriärkräm för torra hudpartier. Engångskalsong finns tyvärr inte, så ta med en lämplig kalsong eller badbyxa att bli bronzad i.

Följ guide innan och efter spraytan som finns på bokningsida. Detta ger dig de perfekta förutsättningarna för att få en jämn färg med härligt glow!